Valašská jehla na pohance

11. září 2011 v 21:30 |  Valašské vaření

500 g pravé svíčkové, 300 g anglické slaniny, 500 g pohanky, 200 g tvrdého sýra, 3 cibule, česnek, majoránka, kečup, worcester, olej, sůl, pepř
Maso nakrájíme na menší plátky, slaninu na čtverečky a cibuli na kolečka. Na jehlu střídavě napichujeme maso, cibuli a slaninu. Špíz zprudka opečeme na oleji. Do výpeku přidáme kečup a worcester. Pohanku spaříme a dusíme obvyklým způsobem. Ochutíme ji solí, pepřem, česnekem a majoránkou. Maso na jehle položíme na pohanku, ozdobíme nastrouhaným sýrem a čerstvou zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama